El forense diu que l'apunyalat a Cervià haurà d'adaptar la vida a la seva mobilitat reduïda

L'acusat reconeix que va fer "un tall" a la víctima però que no volia fer-li mal sinó que deixés d'apallissar un amic

L'acusat d'apunyalar un home a Cervià
L'acusat d'apunyalar un home a Cervià | ACN
Redacció
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 15:26h
L'acusat de deixar en cadira de rodes un home després d'apunyalar-lo a Cervià de les Garrigues (Garrigues) reconeix que li va fer un "tall" però diu que el ganivet no era seu i que no volia fer-li mal sinó que deixés d'apallissar un amic. "Estic molt penedit. No sé on li vaig fer mal perquè havia consumit (drogues)", ha declarat a l'Audiència de Lleida.

La víctima, en canvi, ha dit que un amic es barallava amb l'acusat, que els va anar a separar i que quan marxaven l'acusat els va seguir i li va clavar el ganivet a l'esquena. El metge forense ha explicat que, a causa de l'atac, la víctima haurà d'adaptar la vida i l'entorn a la seva mobilitat reduïda. El judici ha començat aquest dimecres i seguirà el dia 9 amb la declaració d'un testimoni.

Els fets van passar el 10 de març de 2019, a la porta del casal de Cervià de les Garrigues (Garrigues), on s'estava celebrant la festa de Carnestoltes. Segons el ministeri públic, l'acusat, de 35 anys, va ferir a la medul·la la víctima amb un ganivet, la qual cosa ha afectat la seva mobilitat.

És per això que demana nou anys de presó per un delicte de lesions agreujades i que indemnitzi la víctima amb 263.570 euros, "per danys morals, per despeses futures si li cal adaptar casa seva o l'ajuda de tercers i per la dificultat d'inserir-se al mercat laboral". L'acusat de moment ha pagat 6.000 euros a la víctima, segons ha declarat.