Tremp tanca equipaments i parcs infantils per frenar el brot

Es tanquen els equipaments municipals i els parcs infantils i es fomenta el teletreball per evitar la mobilitat entre la població

Una terrassa de la rambla Doctor Pearson de Tremp, durant el desconfinament de la primavera
Una terrassa de la rambla Doctor Pearson de Tremp, durant el desconfinament de la primavera | Jordi Ubach
02 de desembre del 2020
A banda de la complicada situació que es viu a la residència Fundació Fiella de Tremp, des de mitjans de novembre les dades de contagis entre la població són dolentes. Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Tremp ha decidit prendre un seguit de mesures per evitar els contagis, que se sumen al cribratge poblacional que el Departament de Salut està efectuant paral·lelament a la població.

El Departament de Salut ha recomanat evitar al màxim la mobilitat de la ciutadania i per aquest motiu a partir d’aquest dimecres dia 2 de desembre i fins al 14 de desembre es tancaran tots els equipaments municipals, inclosa l’Escola Municipal de Música, que reprendrà les classes telemàtiques. Aquestes mesures també afecten a l’Espai Cultural La Lira, que suspèn o ajorna les activitats previstes.

També es tancaran els equipaments esportius de la ciutat i se suspenen els entrenaments i les activitats d’esport guiat, algunes de les quals es reprendran de forma telemàtica. Així mateix, també es clausuraran els parcs infantils i la Biblioteca Maria Barbal oferirà només el servei de préstec.