Arrenca a Lleida una campanya que reivindica avançar els horaris dels sopars en restaurants

Se sumen al pla "Early bird dinners" adaptant-se a les restriccions per la Covid-19

Redacció
01 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:55h
Imatge dels cuiners integrats a la campanya
Imatge dels cuiners integrats a la campanya | Turisme Lleida
Vuit restaurants de Lleida i les comarques de Ponent s'han sumat a la campanya "early bird dinners" que vol avançar l'horari dels sopars, a partir de dos quarts de vuit del vespre, adaptant-se a les restriccions per la Covid-19 sense renunciar a fer gastronomia en majúscules.

En aquest sentit, volen afavorir l'experiència gastronòmica amb les jornades "Sopars de Xef", que inclouen el disseny d'uns sopars de quatre plats molt personals amb ingredients locals i el maridatge de vins i caves de la zona. El preu dels menús serà de 40 euros i els sopars començaran aquest divendres 4 de desembre i s'allargaran fins al dissabte 19 de desembre.

La iniciativa està organitzada per l'assessoria gastronòmica Como Pomona amb el suport de Turisme de Lleida i la col·laboració de Raimat i Livinda, del Grup Nufri. Els restaurants i xefs que participen a la campanya són: Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela, Cuina de la Terra; Joël Castanyé, del restaurant Resquitx de Golmés; Jordi Vidal, de L'Espurna de Lleida; Jordi Pallàs de l'Aimia de Lleida; Irina Penella, de l'Atípic d'Agramunt; Salvador Trabalón del Saroa; Jesús Gimena de L'Atrevit de Fondarella; i David Molina del Sheyton de Lleida.