El fred buida les terrasses dels bars lleidatans el primer dia de la desescalada

Els restauradors lleidatans celebren la reobertura però lamenten que només puguin tenir un 30% d'aforament a l'interior

Una terrassa buida a la ciutat de Lleida
Una terrassa buida a la ciutat de Lleida | ACN
Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:50h
Els bars, cafeteries i restaurants de Lleida han reprès aquest dilluns la seva activitat complint les mesures establertes en la primera fase del pla de desescalada, que els permet un aforament màxim del 30% a l'interior i del 100% a les terrasses.

Tot i això, les baixes temperatures han deixat moltes terrasses pràcticament buides, sobretot aquelles on no tocava el sol. En aquest sentit, alguns clients s'han hagut d'endur les consumicions en no trobar lloc a l'interior o bé han optat per buscar un altre establiment on poder estar a dins. Els restauradors lleidatans es mostren satisfets de poder reobrir però lamenten la limitació de l'aforament a l'interior dels establiments en ciutats com ara Lleida, tenint en compte el fred que hi fa.

Moltes terrasses de la Zona Alta de Lleida estaven pràcticament buides aquest dilluns, malgrat la reobertura de bars, cafeteries i restaurants. Les baixes temperatures que fa a la ciutat han fet que la majoria de clients hagin optat per l'interior dels local.

Tot i això, alguns clients han desafiat el fred i han gaudit de la seva consumició en una terrassa. "Ho trobàvem a faltar perquè era molt emprenyador no tenir un lloc on fer un cafè quan surts de casa i ara ho hem recuperat", explica Pere Dalmau, client d'una terrassa, qui afegeix que "el clima de Lleida és el que és i no el podem canviar".