Detectats 49 positius en el cribratge massiu a la residència Fundació Fiella de Tremp

El testeig s’ha realitzat tant als residents com als treballadors del centre, que ha habilitat una planta per allotjar tots els usuaris afectats pel brot

Imatge d’arxiu de la residència Fundació Fiella de Tremp
Imatge d’arxiu de la residència Fundació Fiella de Tremp | Fundació Fiella
22 de novembre del 2020
Actualitzat a les 22:00h
El cribratge massiu que el Departament de Salut ha efectuat aquest cap de setmana a la residència Fundació Fiella de Tremp ha detectat 49 positius per coronavirus. Així ho han confirmat a Pallars Digital fonts del propi departament, que han assenyalat que les proves s’han realitzat a tots els usuaris i treballadors del geriàtric. No han detallat, no obstant, quants dels 49 positius del brot corresponen a usuaris del centre i quants a treballadors. La residència trempolina compta amb 140 residents.

Segons les mateixes fonts, la residència ha habilitat una planta per allotjar totes les persones contagiades, amb la finalitat de tenir un major control del brot i per protegir la resta d’usuaris de nous contagis. Aquest testeig massiu s’ha realitzat després de conèixer el positiu d’un treballador del centre, que es troba complint aïllament domiciliari. En total, doncs, són 50 els casos relacionats directa o indirectament amb aquest brot.

 Ampliarem la informació