Hostaleria

Lleida obre les discoteques a partir d'aquest dilluns

Podran fer de bars durant la desescalada

per Redacció , 22 de novembre de 2020 a les 16:16 |
Imatge d'una terrassa a Lleida | ACN
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha signat un decret amb una sèrie de mesures amb què la Paeria vol ajudar l'hostaleria a posar-se en marxa a partir de demà dilluns 23 de novembre, d'acord amb les mesures sanitàries que s'estableixin per part de la Generalitat.

El decret preveu autoritzar de manera provisional i extraordinària que establiments d'oci nocturn com ara discoteques o sales de festes puguin desenvolupar la part de la seva activitat directament relacionada amb la restauració. L'alcalde de Lleida ha assenyalat que la voluntat és "estar preparats perquè es pugui reactivar l'activitat del sector, conscients de les limitacions a causa de la covid-19".


Pueyo ha apuntat que el factor de la climatologia Lleida no és favorable a Lleida en aquest sentit, i que s'haurà de conciliar la mobilitat, com s'havia fet anteriorment. A més, ha donat instruccions a la Guàrdia Urbana perquè desenvolupi una tasca de mediació i "el més pedagògica possible".

El primer tinent d'alcalde, Toni Postius, ha exposat que l'Ajuntament treballa per afavorir l'obertura de terrasses de bars i restaurants a la ciutat.


En aquest sentit, ha explicat que el decret que s'ha preparat des del departament de llicències d'activitats resol autoritzar de manera provisional i extraordinària als titulars dels establiments que presten activitats de discoteca, sales de ball, sales de festes o bars musicals el desenvolupament d'aquella part de la seva activitat de contingut purament de restauració, entenent com a tal la venda i subministrament de begudes i menjars amb les pertinents condicions, com són que els espais estaran ocupats amb taules i cadires respectant mesures de seguretat i sanitàries i amb aforaments limitats.


Altres notícies que et poden interessar


 

Participació