Les estacions d'esquí donen per perdut el pont de desembre i confien en la campanya de Nadal

FGC vol fer un inici “progressiu”, coincidint amb l’entrada en vigor del confinament comarcal

Pla general de l'estació de Port Ainé
Pla general de l'estació de Port Ainé | ACN
Redacció
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:40h
Les sis estacions d’esquí que gestiona Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) arreu de Catalunya viuen amb resignació el fet que les restriccions de mobilitat anunciades aquest dijous pel Govern per fer front al Covid-19 no facin “factible” poder tenir les pistes d’esquí obertes durant el Pont de la Puríssima. 

Tot i això, el director de la divisió de Turisme i Muntanya de la companyia, Toni Sanmartí, es va voler mostrar optimista davant la possibilitat de comptar amb aquestes instal·lacions a ple rendiment de cara a les festes de Nadal. A més, des de l’empresa pública van anunciar que es treballa per fer una arrencada “progressiva” de la temporada d’hivern, coincidint amb el moment en què el confinament de caps de setmana sigui comarcal.

El director de la divisió de Turisme i Muntanya d’FGC va anunciar que un cop entri en vigor el confinament comarcal, les estacions començaran a obrir de forma “progressiva” si les condicions de neu així ho permeten. Tot i això, va descartar dir una data exacta, al·legant que caldrà esperar a què la mesura es publiqui al DOGC. Així, va explicar que l’objectiu és poder “rodar” les instal·lacions, igual que en temporades anteriors es va començar al novembre per arribar a ple rendiment al Pont de la Puríssima.