La Paeria inicia la segona fase del carril bici a Fleming, entre Ronda i Alcalde Pujol

Es tracta d’un tram de 344 metres de longitud, que anirà pel costat del Camp d’Esports, i que és clau per a millorar la connectivitat de la xarxa existent, ha destacat el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius

Imatge del carril bici de Fleming
Imatge del carril bici de Fleming | Paeria Lleida
Redacció
17 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:40h
L’Ajuntament de Lleida inicia aquesta setmana les obres de la segona fase de construcció del carril bici a l’avinguda Doctor Fleming, que es centraran en el tram situat entre el Passeig de Ronda i el carrer Alcalde Pujol, clau per millorar la connectivitat de la xarxa de carril bici a la ciutat.

El carril bici passarà per la calçada que queda just al costat del Camp d’Esports, segregada tant del trànsit de vehicles com del pas de vianants per la vorera. En els trams on el carril bici creua la calçada estaran convenientment indicats amb senyalització horitzontal i amb pintura vermella antilliscant i també s’incorporaran els rebaixos a les voreres.

“Aquesta és una actuació molt important per garantir una bona connectivitat en la xarxa de carril bici, que la faci més atractiva per als usuaris. Per aquest govern és un prioritat promoure la mobilitat sostenible i per a fer-ho cal garantir que les bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal com els patinets disposin d’un entorn segur per moure’s per la ciutat i puguem reduir així els desplaçaments en vehicles i, per tant, la contaminació”, ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius. L'execució d'aquesta obra ha estat consensuada amb el veïnat de la zona.