pressupostos

Pueyo estén la mà a l'oposició en la negociació del nou pressupost

Remarca la voluntat d'assolir el màxim consens, tenint en compte la Covid-19 i la situació de les finances municipals

per Redacció , 11 de novembre de 2020 a les 09:25 |
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo | ACN
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha ofert "mà estesa" a l'oposició en la negociació dels pressupostos municipals 2021 i ha remarcat la voluntat d'aprovar-los amb el màxim consens possible, tenint en compte la "difícil conjuntura" que viu la ciutat pels efectes de la pandèmia de la Covid-19 i també la situació de les finances municipals. Així els ho ha traslladat en les reunions mantingudes amb el cap de l'oposició, Fèlix Larrosa, per part del PSC; la portaveu de Ciutadans, Ángeles Ribes, i el portaveu del PP, Xavi Palau.

Pueyo ha destacat el to "cordial i positiu" de les trobades i s'ha mostrat obert a incorporar les iniciatives que plantegin aquests grups, en funció de les seves prioritats i posicionaments, "sempre que siguin realistes".


La tramitació dels comptes municipals per a l'any vinent s'iniciarà aquest dimecres amb la seva presentació a la Comissió extraordinària per les Polítiques de la Gestió del Govern Obert, Economia i Participació de la Paeria i, posteriorment, en roda de premsa.

 

Participació