La Cambra de Comerç proposa una prova pilot per reobrir bars i restaurants

Apunta a un aforament del 50% a l'interior i exterior, sense servei de barra i amb compliment del toc de queda

Redacció
10 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:05h
Imatge del bar de l'Arnau de Vilanova
Imatge del bar de l'Arnau de Vilanova | ACN
La Cambra de Comerç de Lleida i la Federació d'Hostaleria de Lleida han proposat aquest dilluns que les comarques de Lleida puguin acollir una prova pilot que permeti la reobertura de l'hostaleria, amb l'aplicació de mesures específiques de caire territorial.

En aquest sentit, defensen que podria servir com a exemple d'accions concretes i extrapolables a d'altres llocs de Catalunya. Des de la Cambra de Comerç i Hostaleria de Lleida sostenen que, actualment, Lleida presenta millors dades epidemiològiques que altres demarcacions i, a més, recorden que "ha estat una zona molt damnificada, especialment a l'estiu i de manera selectiva respecte a altres llocs que presentaven una situació similar o pitjor".
 
Representants de la Cambra de Comerç de Lleida, juntament amb membres del sector de l'hostaleria de Lleida, han mantingut aquest dilluns una reunió amb representants d'institucions lleidatanes i diputats al Parlament, als quals han traslladat la proposta que fan a les autoritats polítiques i sanitàries per tal que pugui reobrir el sector hostaler del territori amb la posada en marxa d'una prova pilot a la zona de Lleida.