ECONOMIA

El CEEILleida incorpora deu noves empreses en el teixit econòmic lleidatà durant el 2020

El viver té actualment una ocupació del 70%, amb 35 empreses allotjades, que suposen 126 llocs de treball

per Redacció, Lleida | 6 de novembre de 2020 a les 13:59 |
Captura de pantalla de la reunió del consell directiu del CEEILleida. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El CEEILleida ha incorporat durant aquest any deu noves empreses en el teixit empresarial lleidatà, després d'haver passat totes elles pel procés de naixement i creixement en el viver, ubicat en el Complex de la Caparrella. Un fet rellevant és que cap empresa del viver del CEEILleida ha hagut de tancar la seva activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

En aquests moments, l'ocupació del viver és del 70%, amb 35 empreses allotjades, que generen 126 llocs de treball. D'altra banda, el consell directiu va aprovar aquest dijous per unanimitat el pressupost del CEEILleida per a l'any 2021, que serà de 945.225,85 euros, un 4,93% menys que el de l'exercici de 2020. El descens se centra bàsicament en el capítol 2 de despesa corrent.


Les empreses que han passat pel CEEILleida i que continuen la seva activitat fora del viver són INTECH3D, Invelon Technologies, 3D Telemetria Làser, Stratos Marketing, Banzaai, Iolanda Chirinus i Aracom. Randombox i Aerofor operen fora del viver però continuen vinculades al CEEILleida a través del servei de CEEICloud (servei que permet ubicar la seu social d'una empresa en el CEEILleida, i alhora gaudir de serveis, com el de l'ús de les sales de reunions), mentre que Masqueit ha passat del CEEICloud a disposar d'un mòdul en el viver.

 

Participació