El CEEILleida incorpora deu noves empreses en el teixit econòmic lleidatà durant el 2020

El viver té actualment una ocupació del 70%, amb 35 empreses allotjades, que suposen 126 llocs de treball

Captura de pantalla de la reunió del consell directiu del CEEILleida.
Captura de pantalla de la reunió del consell directiu del CEEILleida. | Cedida
Redacció
06 de novembre del 2020
Actualitzat a les 14:01h
El CEEILleida ha incorporat durant aquest any deu noves empreses en el teixit empresarial lleidatà, després d'haver passat totes elles pel procés de naixement i creixement en el viver, ubicat en el Complex de la Caparrella. Un fet rellevant és que cap empresa del viver del CEEILleida ha hagut de tancar la seva activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

En aquests moments, l'ocupació del viver és del 70%, amb 35 empreses allotjades, que generen 126 llocs de treball. D'altra banda, el consell directiu va aprovar aquest dijous per unanimitat el pressupost del CEEILleida per a l'any 2021, que serà de 945.225,85 euros, un 4,93% menys que el de l'exercici de 2020. El descens se centra bàsicament en el capítol 2 de despesa corrent.

Les empreses que han passat pel CEEILleida i que continuen la seva activitat fora del viver són INTECH3D, Invelon Technologies, 3D Telemetria Làser, Stratos Marketing, Banzaai, Iolanda Chirinus i Aracom. Randombox i Aerofor operen fora del viver però continuen vinculades al CEEILleida a través del servei de CEEICloud (servei que permet ubicar la seu social d'una empresa en el CEEILleida, i alhora gaudir de serveis, com el de l'ús de les sales de reunions), mentre que Masqueit ha passat del CEEICloud a disposar d'un mòdul en el viver.