El PDECat reitera que concorrerà en solitari a les eleccions catalanes i s'obre a incorporar independents

La candidata Àngels Chacón assegura que la formació té un projecte propi i evita parlar de pactes després dels comicis

Àngels Chacón, candidata del PDECat
Àngels Chacón, candidata del PDECat | ACN
03 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:35h
El PDECat es presentarà en solitari a les eleccions catalanes previstes pel 14 de febrer del 2021. Aquesta és la voluntat de la formació i de la seva candidata per Barcelona, Àngels Chacón, que en una visita a Lleida (la primera com a candidata) ha reiterat la disposició de la formació a no pactar amb cap altra formació abans de passar per les urnes.

Chacón ha indicat que el PDECat té "un model propi de país" que pretén explicar a partir d'ara per tot Catalunya. "Som una formació que molta gent no vol que desaparegui, i anem en solitari", ha reblat Chacón. Sobre els acords després dels comicis, Chacón no s'ha volgut definir atès que "encara és massa aviat per parlar d'aquest tema". La candidata ha apuntat que hi haurà "línies vermelles" per bé que no ha concretat quines seran. En aquest sentit, la candidata s'ha obert a incorporar independents a les llistes, i ha indicat que tenen alguns noms pensats.

Chacón també ha explicat la voluntat del seu partit de trepitjar els Pirineus amb la intenció de fer visible l'interès cap al territori i de posar en alça els seus valors.

Per la seva banda, el portaveu de la formació, Marc Solsona, ha explicat que es presentarà a les eleccions primàries per esdevenir candidat per la demarcació de Lleida.