coronavirus

El Pallars també reitera la necessitat de revisar les restriccions a bars i restaurants

La Federació d'Hostaleria de Lleida demana "una millor anàlisi" a l'hora d'aplicar les mesures restrictives

per Redacció, 22 d'octubre de 2020 a les 10:13 |
Dos persones a la barra d'un bar de Sort durant el desconfinament de la primavera | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i la Federació d'Hostaleria de Lleida, han reiterat la necessitat d'una revisió de les mesures de tancament de bars i restaurants. Les dos institucions i i la federació demanen una revisió "més acurada i precisa", que permeti compaginar l'activitat empresarial amb la lluita contra la Covid-19.


La petició la fan aquestes dos comarques que, recordem, continuen amb un risc de rebrot molt baix. Després de fer-ho la setmana passada, un cop es van aprovar les noves restriccions del Govern, es torna a demanar "una millor anàlisi" a l'hora d'aplicar les mesures restrictives i es proposa que es tingui en compte la realitat de les zones i municipis a les quals hi ha molt poca incidència. 

El Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Federació d’Hostaleria de Lleida apel·len a "la capacitat de diàleg i acord" per tal de poder establir "mesures immediates d'acompanyament" que facin viable la continuació de negocis i la protecció de la ciutadania.


 

Participació