La Diputació de Lleida destina 128.000 euros per a la promoció del territori en fires internacionals

Obre la convocatòria de subvencions a empreses corresponent al 2020, ajornada degut a la pandèmia

Un stand de Fruits de Ponent en una fira internacional
Un stand de Fruits de Ponent en una fira internacional | Diputació Lleida
Redacció
19 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:12h
La Diputació de Lleida ha obert la convocatòria de subvencions a empreses per a la participació en fires i salons d'àmbit internacional corresponent a l'anualitat 2020 per un valor de 128.000 euros, i només resta pendent de la seva publicació al BOP.

La convocatòria es publica amb retard degut a la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i vol donar suport a aquelles empreses lleidatanes que van assistir a fires internacionals entre els mesos de gener i març, així com aquelles que puguin participar en algun esdeveniment d'aquest tipus fins a finals d'any. Es podran fer dues sol·licituds per beneficiari (per a dues fires diferents) i se subvencionarà fins al 30% de l'activitat, amb un màxim de 2.000 euros per sol·licitud.

L'objectiu d'aquest convocatòria és incentivar la participació d'empreses en aquest tipus d'activitats que se celebrin en territori estatal o a l'estranger, i així ampliar les seves àrees d'influència comercial. S'hi podran acollir empreses, persones físiques o jurídiques, amb domicili social o centre de treball obert a la demarcació de Lleida, i les entitats sense ànim de lucre amb centre de treball a les comarques lleidatanes.

Seran subvencionables aspectes com ara els drets de participació al certamen firal; el lloguer de l'espai a l'entitat firal organitzadora, per a la ubicació de l'estand de l'empresa; les despeses per a la instal·lació de l'estand, i les despeses generades per la contractació d'un traductor o intèrpret.