MUNICIPIS

Alcarràs limita a 30 kms/h la velocitat màxima permesa en tot el nucli urbà

El canvi no afecta a les travessies urbanes de la L-800 i de la N-II

per NacióLleida , 9 d'octubre de 2020 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple Municipal d'Alcarràs ha aprovat aquest dijous la reducció a 30km/h de la velocitat màxima permesa pels vehicles que circulin pel nucli urbà d'Alcarràs. El canvi no afecta a les travessies urbanes de la L-800 i de la N-II a, on encara serà vigent la limitació a 50 km/h de la velocitat màxima. Des de fa uns dies, a les entrades del poble, hi ha senyals que avisen del nou límit que ara es ratifica en sessió plenària. "El primer és la seguretat de les persones. Amb el creixement que ha experimentat la vila en els darrers anys, el volum de trànsit a determinats carrers ha crescut i hem pogut constatar que no és aconsellable permetre dins del casc urbà velocitats de fins a 50 km/h.

Aquesta diferència de 20 km/h pot suposar en cas d'accident o atropellament la diferència entre un accident lleu o un d'altre de molt greus conseqüències i d'aquí aquest canvi", explica Manel Ezquerra, alcalde d'Alcarràs.  A banda, la sessió ha servit també per aprovar el Pressupost del 2020 de l'Ajuntament d'Alcarràs, un tràmit que, enguany, s'ha ajornat fins aquest darrer trimestre com a conseqüència de la pandèmia. El Pressupost 2020 puja fins a 12.333.364 euros.

 

Participació