31 aspirants per 4 places de Policia Local a Mollerussa

Les places han quedat vacants per jubilació anticipada dels agents i les proves han començat avui

Imatge de les proves realitzades als aspirants al camp de futbol de Mollerussa
Imatge de les proves realitzades als aspirants al camp de futbol de Mollerussa | Ajuntament de Mollerussa
Redacció
07 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:36h
31 persones aspiren a cobrir quatre places de funcionari de carrera a la Policia Local de Mollerussa que van quedar vacants a principis del 2019 amb la jubilació anticipada dels seus propietaris que es van acollir al Real Decret 1449/2018 que estableix el coeficient reductor de l'edat de jubilació en favor dels policies al servei de l'Administració Local. Aquestes places s'havien coberts de forma interina i ara es reprèn el procés selectiu que va quedar aturat a causa de la covid-19.

Aquest dimecres han tingut lloc les proves físiques i en els pròxim dies se seguirà el procés amb les proves culturals, teòriques i pràctiques. Amb aquestes incorporacions la plantilla de la Policia Local estarà formada per vint agents i dues administratives. El Camp Municipal d'Esports i el Pavelló poliesportiu 19 de març han estat l'escenari aquest dimecres de les proves físiques. El procés de selecció va comptar amb un total de 77 sol·licituds, de les quals en van ser admeses 56 encara que, finalment, només han estat 31 les persones que s'han presentat a les proves. La selecció seguirà amb altres proves entre les quals hi ha incloses la cultural, la teòrica específica i la pràctica a més de la de llengua catalana, la psicotècnica i el reconeixement mèdic.

Un cop superat el procés selectiu, per obtenir la plaça caldrà que els agents facin el curs bàsic de l'Escola de Policia de Catalunya així com superar un període de pràctiques obligatori de dotze mesos de durada al cos de la Policia Local de Mollerussa.