El Lleida Esportiu deu 1'5 milions a Hisenda

L'Agència Tributària fa pública una llista amb 3.930 deutors d'arreu de l'estat, que en total deuen més de 14.200 milions

Redacció
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:31h
L'Agència Tributària ha fet pública aquest dimecres la llista de morosos més importants de l'Estat. La relació explicita els deutes de les empreses i entitats amb Hisenda a data de 31 de desembre de 2019, i s'hi inclouen tant els deutes com les sancions que hagin pogut recaure sobre aquelles.

Entre les empreses hi figura el Lleida Esportiu, amb un deute d'1.587.075,99 euros. El club de futbol, però, no és l'única entitat morosa de Ponent; També hi ha altres empreses amb vinculació a Lleida, com és el cas de Ros Roca Indox Cryo Energy SL, amb un deute de  de 2.086.790,56 €. Tanmateix, a la llista també apareix la UE Lleida SAD, objecte del concurs de creditors que, precisament, va donar origen al Lleida Esportiu.

La publicació d'aquestes dades, segons el mateix document, suposa l'esgotament de la via administrativa. Això vol dir que, en endavant, qualsevol disconformitat dels deutors amb les xifres donades a conèixer s'haurà de resoldre davant de l'autoritat judicial competent.