SOCIETAT

Noves mesures per a la utilització dels Centres Cívics i Locals Socials a Lleida

per NacióLleida, 28 de setembre de 2020 a les 18:32 |
Centre Cívic del barri de Balàfia | PAERIA
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Lleida ha establert noves mesures d’ús dels Centres Cívics i dels Locals Socials Municipals de la ciutat, adaptant-los a la normativa vigent establerta per la pandèmia de la COVID-19. Cal destacar que serà obligatori l’ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i guants –en cas d’utilització d’elements informàtics.

La cita prèvia serà imprescindible per a serveis socials, centres cívics i entitats. En aquest sentit, es sol·licitarà identificació i signatura de declaració responsable. A més, les reserves de sala s’hauria de fer per via telemàtica.


A l’arribar a un centre cívic i/o un local social municipal caldrà esperar fins rebre el permís d’accés. S’identificaran totes les persones que accedeixen a aquests equipaments municipals. Cal remarcar que les persones que formin part de les entitats amb seu social als edificis hi podran accedir de la manera habitual.

Es donaran a conèixer totes les noves mesures amb cartells als diferents equipaments municipals. Les activitats s’iniciaran el proper 1 d’octubre, prèvia recepció de la corresponent autorització per part de l’Ajuntament de Lleida

 

Participació