El PSC carrega contra la Paeria i demana firetes de Festa Major tot i la pandèmia

Els socialistes creuen que el govern local ha perdut la confiança dels firaires

Fèlix Larrosa, regidor del PSC
Fèlix Larrosa, regidor del PSC | Àlvar Llobet
Redacció
10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 8:59h
El grup municipal del PSC ha carregat contra el govern de la Paeria per la gestió amb els responsables de les firetes de la Festa Major, que no veuen amb bons ulls les condicions fixades per l'executiu de Miquel Pueyo.

Els socialistes creuen que l'executiu local ha perdut la confiança del sector dels firaires, que no aixecaran les atraccions al recinte de l'antiga hípica després que el termini per rebre ofertes per adjudicar les parcel·les disponibles per a instal·lar-hi atraccions i casetes de fira hagi conclòs amb només dues ofertes presentades, fet que fa inviable obrir el recinte com estava previst. 

El concurs es va publicar el passat 18 d'agost, i estableix un nou model d'adjudicació parcel·la a parcel·la tal com fan altres ciutats de l'entorn de Lleida. Tenint en compte la difícil conjuntura per la Covid-19, que ha fet que molts ajuntaments no contractin atraccions de fira enguany, l'EMU va rebaixar considerablement els preus i es va mostrar oberta a ampliar el termini d'adjudicació per donar facilitats al sector.