Detingut un jove de 19 anys a Lleida per robar a l'interior d'un domicili i intentar-ho a dos més

Els fets van passar la matinada del 15 d'agost i l'arrestat va emportar-se una bicicleta d'una casa

Redacció
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:03h
Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Lleida, van detenir dijous un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Lleida, com a presumpte autor de tres robatoris a l'interior de domicili, dos d'ells en grau de temptativa.

Els fets van passar la matinada del 15 d'agost quan es van produir tres robatoris en cases de l'Avinguda de Navarra i el carrer Nadal Meroles. En els tres casos l'autor va saltar la tanca perimetral de les cases i, a una d'elles, va aconseguir emportar-se una bicicleta. En les altres dues, en canvi, va ser detectar pels sistemes d'alarma i seguretat i va fugir sense robar res.

Els mossos van obrir una investigació i, gràcies a l'anàlisi dels indicis recollits i la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Lleida, van aconseguir concretar la identitat del presumpte autor, conegut per altres fets delictius. Finalment aquest dijous se'l va localitzar i detenir a Lleida. Així mateix, la investigació continua oberta per tal d'esbrinar si l'arrestat està implicat en altres fets delictius.

El detingut, que té antecedents, ha passat aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.