Balaguer recordarà Josep Maria Llobet amb l'obra teatral «Adreça desconeguda»

Dirigida per Jesús Agelet i interpretada per Javier Lázaro i Francesc Vilalta, es podrà veure del 13 al 16 d'agost al monestir de Santa Maria de les Franqueses

Javier Lázaro i Francesc Vilalta protagonitzen l'obra
Javier Lázaro i Francesc Vilalta protagonitzen l'obra | Cedida
07 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:55h
El monestir de Santa Maria de les Franqueses serà l'escenari del 13 al 16 d'agost de l'obra "Adreça desconeguda", una adaptació del llibre de Kressmann Taylor dirigida per Jesús Agelet i interpretada per Javier Lázaro i Francesc Vilalta.

L'obra es porta a escena en memòria de Josep Maria Llobet, artista balaguerí traspassat el gener del 2019. Llobet tenia intenció de dirigir aquesta adaptació teatral i ara ha estat Agelet el que ha agafat el relleu del malaurat balaguerí al capdavant d'aquest muntatge.

"Adreça desconeguda" es situa en el context de l'ascens del nazisme l'any 1932 a través d'una relació epistolar entre dos amics i socis d'una galeria d'art de San Francisco; l'alemany Martin Schulse i el jueu Max Eisenstein, dos personatges a qui se'ls hi desgasta l'amistat per culpa dels avatars polítics i socials de l'Europa d'abans de la Segona Guerra Mundial. 

L'obra, que dura una hora i vint minuts, es representarà els dies 13, 14, 15 i 16 d'agost amb un aforament limitat de 50 persones. Després de la funció del dissabte dia 15 es farà un col·loqui entre el públic, actors i director que estarà moderat pel periodista David Marín.

El preu de l'entrada és de 10 euros i es poden comprar anticipadament a la seu de la fundació Marguerida de Montferrato, al carrer Pere III número 27.