El consum de dades de telèfons mòbils a Lleida ha pujat un 21% des del gener

La companyia atribueix aquest creixement "inusual" a la nova situació generada per la covid-19

Redacció
06 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:44h
Telefónica ha detectat entre gener i juliol d'aquest any un increment del 21% del trànsit mòbil a la demarcació de Lleida, quan en el mateix període del 2019 pràcticament no va registrar augments en el consum de dades en les xarxes mòbils de la companyia. Telefónica atribueix aquest creixement "inusual" a la nova situació generada per la covid-19. Des de la companyia assenyalen que "el turisme estatal d'interior bolcat en segons habitatges està generant nous pics abans poc habituals en províncies no costaneres".

L'apogeu aquest estiu del turisme estatal d'interior explicaria aquest fenomen, segons la companyia, atès que "les províncies limítrofes amb grans ciutats com Madrid o Barcelona, com és el cas de Lleida, estan experimentant forts creixements de trànsit, molt per sobre dels habituals en aquestes dates".

Des de Telefònics assenyalen que, enguany, "part del turisme estatal s'està bolcant en segons habitatges", i "els creixements majors de trànsit s'han produït en municipis distribuïts per tot Espanya, sense concentrar-se, com altres anys, en les zones costaneres".