Cubells ofereix casa a famílies amb fills per assegurar la continuïtat de l'escola rural

El consistori els facilitarà un immoble a un lloguer assequible perquè s'instal·lin al municipi

L'alcalde de Cubells davant una de les cases que s'ofereixen
L'alcalde de Cubells davant una de les cases que s'ofereixen | ACN
Redacció
06 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:09h
L'Ajuntament de Cubells (Noguera) ha fet una crida per tal que famílies amb fills en edat escolar, d'entre 3 i 12 anys, es traslladin a viure al municipi abans de l'inici del nou curs i garanteixin així la continuïtat del col·legi públic Sol Naixent.

Per promoure el trasllat d'aquestes famílies, l'Ajuntament oferirà una casa de lloguer, propietat del consistori, a un preu "molt assequible" i facilitarà la recerca de feina a un dels membres de la família. L'alcalde del municipi, Josep Regué, ha explicat que, per optar a l'ajuda, les famílies seran entrevistades per l'Ajuntament i es demanarà que, a banda dels nens en edat escolar, un dels progenitors tingui ingressos i mitjà de transport.

Totes les persones interessades han d'omplir un formulari, que estarà disponible al web de l'Ajuntament en els pròxims dies, i enviar una carta de presentació amb les motivacions i informació dels sol·licitants a l'adreça de correu [email protected].

L'alcalde ha destacat que l'escola municipal Sol Naixent de Cubells compta amb molt pocs alumnes i "és important acollir-ne més per tal de comptar amb més prestacions i serveis". Així mateix, Regué ha animat les famílies a presentar les sol·licituds i ha ressaltat la qualitat de vida del municipi. "A Cubells trobaran un poble acollidor i que compta amb tots els serveis bàsics imprescindibles com ara farmàcia, consultori, botiga de queviures, residència i, fins i tot, dos restaurants", ha assenyalat.