​Ingressa a presó un detingut a Lleida per dos robatoris amb força i cinc furts

Té nombrosos antecedents i acumula una dotzena de detencions des del gener

Redacció
31 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:14h
El jutjat d'instrucció en funcions de Lleida ha ordenat l'ingrés a presó d'un home de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, acusat de dos delictes de robatori amb força i cinc furts.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir dimecres al matí a l'avinguda de l'Exèrcit de Lleida després de ser alertats que l'home intentava entrar en diversos comerços de la zona. Segons els Mossos, quan els agents el van aturar per identificar-lo, l'home va reaccionar violentament i va empènyer un dels mossos amb intenció de fugir. Un cop reduït i identificat, el agents van constatar que aquesta persona estava buscada policialment. El detingut té nombrosos antecedents i acumula una dotzena de detencions de del gener.

L'home està investigat per un robatori amb força comès el 8 de juliol en un saló de jocs d'atzar del barri de Balàfia, on va forçar la porta per accedir a l'interior i va sostraure 12.775 euros en metàl·lic. Tanmateix se l'acusa un segon robatori amb força comès el 20 de juliol en un restaurant del carrer del Carme de Lleida, on va forçar la porta d'entrada i va sostraure els diners de la caixa. També està investigat per cinc delictes de furt, comesos les darreres dues setmanes, en establiments comercials de Lleida.