Coronavirus

Torra demana «màxima prudència» als alcaldes de la Noguera tot i anar «pel bon camí»

El president recorda que "són dies crítics, no només per a la comarca sinó també per a tot el país"

per Redacció , 31 de juliol de 2020 a les 09:16 |
Quim Torra, reunit amb alcaldes | Govern
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dijous als alcaldes de la Noguera que "anem pel bon camí", però els ha demanat "màxima prudència, conscienciació i prevenció" perquè, ha dit, "són dies crítics no només per a la Noguera, sinó també per a tot el país".

Durant la reunió que ha mantingut telemàticament amb ells, el cap de l'Executiu els ha traslladat la necessitat de "no caure en el triomfalisme" i els ha demanat "lluitar contra la sensació que això ja ha passat" i "anar a poc a poc". "Si tenim aquesta conscienciació, ho podem anar fent tot i ens en sortirem", els ha dit.


El president ha aprofitat la sessió de treball per traslladar als alcaldes el seu "agraïment per haver estat al peu del canó" i per fer un reconeixement també a la majoria de la gent per haver seguit les mesures dictades. Així, ha fet arribar també l'agraïment de l'Executiu als veïns dels municipis d'aquesta comarca per la seva "col·laboració i comprensió" davant les restriccions.

A la reunió també hi ha assistit el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el secretari d'Administracions Locals i Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. Hi ha pres part els alcaldes d'Àger, Mireia Burgués; d'Albessa, Eugènia Puig-Gròs; d'Algerri, Miquel Plensa; d'Alós de Balaguer, Lluís Soldevila; d'Artesa de Segre, Mingo Sabanés; de Les Avellanes i Santa Linya, Lídia Ber, i de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

 

Participació