Pugen a 169 les persones hospitalitzades amb Covid-19 a Lleida

Tornen a augmentar els pacients a l'UCI i ja en són 20, 3 més que dimarts

Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida | ACN
Redacció
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 11:48h
El nombre de persones hospitalitzades amb covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida ha pujat a 169 aquest dimecres, 5 més que dimarts, segons el Departament de Salut. D'aquestes, n'hi ha un total de 20 que es troben ingressades a les UCI dels centres hospitalaris, 3 més respecte a dimarts també.

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova és el centre que registra més pacients amb un total de 84, dels quals 10 es troben a l'UCI i 74 planta. En aquest hospital, des de l'1 de juliol s'ha donat d'alta a 120 pacients amb coronavirus. D'altra banda, als centres habilitats per aïllament de persones amb positiu o que han estat en contacte amb casos de covid-19, hi ha 69 persones.

A l'Hospital Universitari Santa Maria hi ha 10 persones amb covid-19, de les quals 5 es troben a l'UCI i 5 a planta. Des de l'1 de juliol, en aquest centre hospitalari s'ha donat l'alta a 2 persones amb coronavirus. A l'Hotel Salut Nastasi hi ha 17 persones ingressades amb el virus i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 58 persones, de les quals 5 a l'UCI i 53 a planta.

D'altra banda als centres habilitats per l'aïllament de persones temporeres o sense sostre que han donat positiu o han estat en contacte amb algú que té el virus hi ha 69 persones. D'aquestes, 23 es troben a l'Hotel Rambla (4 amb covid positiu i 19 contactes) i 46 estan a la casa de colònies La Manreana de Juneda (totes amb covid positiu).