Balaguer multa deu persones en dos dies per no portar mascareta

La Paeria ha reforçat els controls en les distàncies de seguretat dels bars

16 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:23h
Desenes de persones al Mercadal
Desenes de persones al Mercadal | Paeria Balaguer
La ciutat de Balaguer intenta combatre el Covid-19 per tots els mitjans, i un d'ells és el de les multes per no portar mascareta. Segons ha explicat Ràdio Balaguer aquest dijous, els agents de la Guàrdia Urbana han tramitat en dos dies un total de deu sancions de 100 euros a persones que no portaven la mascareta, una eina protectora que ara és obligatòria arreu de Catalunya.

El paer de Seguretat, Gerard Torres, ha argumentat a l'emissora balaguerina que des de la Paeria s'estan posant tots els esforços per aplanar la corba de contagis, en augment en les darreres setmanes a la ciutat i a la comarca de la Noguera, i que per aquest motiu també s'ha activat el servei de Protecció Civil i Agents Cívics per fer tasques de control i d'informació.

En aquesta línia, des del consistori també s'ha posat la lupa en els punts de concentració de gent, que a la ciutat són diversos bars. La Paeria ha endurit el control per tal de garantir la distància de seguretat.  Des de l'inici de la pandèmica s'han comptabilitzat un total de 268 casos positius a la ciutat.