Coronavirus

Primeres patrulles de Mossos als pobles del Baix Segre per controlar el confinament

Es tracta d'una vigilància dinàmica per la zona, malgrat que els alcaldes reclamen efectius policials per cada municipi

per Redacció, 15 de juliol de 2020 a les 11:31 |
Una patrulla dels mossos | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Mossos d'Esquadra han començat a patrullar pels pobles del Baix Segre amb l'objectiu de recordar a la ciutadania les mesures de seguretat, com són l'ús de mascaretes o la distància entre persones. Aquesta era una demana generalitzada dels alcaldes de la zona, que reclamaven efectius policials a cada un dels municipis per fer complir les mesures de seguretat.

Tot i que Mossos no han concretat quantes patrulles s'hi han destinat, sí que han apuntat que es tracta de patrulles dinàmiques que van voltant pels diferents pobles. Aquest dimarts al matí, una parella de Mossos circulava pels carrers d'Aitona recordant als veïns que és obligatori l'ús de mascaretes i que s'han d'evitar les aglomeracions.


(En aquesta actualització s'hi han afegit declaracions del conseller d'Interior, Miquel Buch, sobre el dispositiu que duen a terme els Mossos d'Esquadra a la zona del Baix Segre)

A banda de patrullar pels carrers dels municipis del Baix Segre, les parelles de Mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana també entren als comerços i patrullen per les finques agrícoles. Fins ara, els Mossos no han detectat cap problemàtica i apunten que majoritàriament la població compleix les mesures de seguretat.


 

Participació