La Paeria multiplica per quatre l'ajuda econòmica a famílies per a aliments durant el confinament

Així ho ha dit l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, durant la inauguració d'"Àgora de Lleida", les jornades de debat organitzades per l'ajuntament amb la voluntat d'analitzar les oportunitats i aliances per a la ciutat en l'etapa post-covid

Postius, Pueyo, Talamonte i Rutllant
Postius, Pueyo, Talamonte i Rutllant | ACN
Redacció
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:20h
L'Ajuntament de Lleida ha destinat 107.000 euros a ajudes econòmiques a famílies per a aliments durant el confinament una xifra que multiplica per quatre la del mateix període de l'any passat. Entre el 14 de març i el 21 de juny, ha concedit 339 ajuts per a alimentació que han beneficiat a 1.122 persones, 512 de les quals són menors.

Així ho ha dit l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, durant la inauguració d''Àgora de Lleida', les jornades de debat organitzades per la Paeria amb la voluntat d'analitzar les oportunitats i aliances per a la ciutat en l'etapa post-covid. Per la seva banda, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha reiterat la necessitat de posar en valor tot el talent de la societat catalana en aquesta etapa de represa.

Aquest dimarts i dimecres se celebra "Àgora de Lleida. Oportunitats i aliances per a la ciutat post-covid", unes jornades amb l'objectiu d'analitzar i debatre, amb profunditat i veus autoritzades de diferents àmbits i sectors, com ha de respondre la ciutat, quins nous mecanismes s'han de posar en marxa i quines són les transformacions a llarg termini que deixa com a aprenentatge la crisi de la covid-19 des d'una visió transversal.