Salut prepara l'Hotel Nastasi per a l'aïllament de persones amb coronavirus i contactes directes

L'espai ja va funcionar durant l'abril i maig com a equipament sanitari allotjant pacients amb la covid-19 estables

L’exterior de l’hotel Nastasi de Lleida
L’exterior de l’hotel Nastasi de Lleida | ACN
Redacció
29 de juny del 2020
Actualitzat a les 22:00h
L'Hotel Nastasi de Lleida acollirà a partir d'aquest dimarts persones amb la covid-19 lleus i altres que hagin estat en contacte directe amb algun positiu i que no puguin complir un correcte aïllament en un domicili.

Aquest hotel ja va funcionar durant els mesos d'abril i maig com a equipament sanitari acollint pacients amb coronavirus estables derivats d'hospitals lleidatans. Ara, complementarà la resta de dispositius habilitats per a la regió sanitària de Lleida des de l'inici de la campanya de la fruita com són l'Hotel Rambla, la Manreana i equipaments municipals d'Alcarràs, Seròs i Soses, que ofereixen allotjament a unes 75 persones que es troben en aïllament -la majoria temporers-, una trentena de les quals positius.
 
El Departament de Salut enllesteix els preparatius per habilitar l'Hotel Nastasi de Lleida per tal que pugui acollir a partir d'aquest dimarts persones que hagin de complir quarantena i no pugui complir l'aïllament necessari al domicili, com ara treballadors temporers o persones sense sostre que han arribat al territori coincidint amb la campanya de la fruita. 

Complementarà així la resta de dispositius habilitats per Salut a la regió sanitària de Lleida com són l'Hotel Rambla de la capital del Segrià, la casa de colònies la Manreana de Juneda (Garrigues) i els equipaments municipals d'Alcarràs, Soses i Seròs, al Baix Segrià. Actualment, aquests dispositius acullen 75 persones en aïllament, una trentena de les quals amb coronavirus. 

L'Hotel Nastasi ja va funcionar com Hotel Salut durant els mesos d'abril i maig, aleshores acollint pacients amb coronavirus que presentaven un estat estable derivats de centres hospitalaris lleidatans.