ERC li reclama de nou a Larrosa que torni els 3.253 euros del mòbil i li recrimina que se l'endugués de vacances

La formació diu que l'exalcalde no va avisar que s'emportava el telèfon i li pregunta si sabia quin contracte tenia el dispositiu

Fèlix Larrosa
Fèlix Larrosa | ACN
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 21:26h
ERC li ha tornat a reclamar aquest divendres a l'exalcalde Fèlix Larrosa que retorni els 3.253 euros que es va gastar en telèfon mòbil en un viatge de vacances a Rússia. Poques hores després que el socialista apuntés contra el govern municipal com a responsable d'aquesta despesa perquè no l'havia informat, la formació republicana no s'ha mossegat la llengua a l'hora de denunciar la mala praxis del socialista.

En una tirallonga de missatges a Twitter, ERC recrimina a Larrosa el fet d'haver-se endut el telèfon de la Paeria en un viatge de plaer quan estava de vacances, i li pregunta si va avisar el departament d'alcaldia que tenia intenció d'emportar-se el telèfon de la Paeria. En aquesta línia, els republicans li pregunten a Larrosa si té constància que es va generar el deute i si sabia que s'havia contractat un bo mundial per fer trucades de l'estranger. 

ERC apunta que l'expaer en cap no ha pagat la factura, recorda les pràctiques socialistes amb despeses de mòbils i li recrimina que el PSC hagi fet un comunicat amenaçador i en el qual traspassa la responsabilitat a l'executiu local.