Detinguda a Lleida per robar una bossa de mà després de colpejar amb una ampolla la clienta d'una terrassa

La dona, que es va amagar en un portal proper, també va insultar els Mossos i es va resistir a ser arrestada

Redacció
25 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:23h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts una veïna de Lleida de 40 anys com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i també pels de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Cap a les set de la tarda de la vigília de Sant Joan, aquesta es va apropar a dues dones que prenien una beguda a la terrassa d'un bar del carrer Baró de Maials, va colpejar al cap d'una d'elles amb una ampolla de vidre que va agafar de damunt la taula i es va endur la bossa de mà de l'altra, segons fonts policials. Posteriorment, va ser localitzada pels Mossos en un portal proper al qual s'havia amagat amb la bossa de mà sostreta. Malgrat que la dona va insultar els agents i va presentar resistència, finalment va ser detinguda.

La dona que va rebre el cop a la terrassa va resultar ferida lleu i només va patir un bony al cap. Per la seva banda, l'arrestada, amb antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerida.