El Lleida Esportiu fitxa l'exjugador Gerard Escoda com a nou directiu

El club anuncia que el reusenc farà de Director d'Operacions

Gerard Escoda
Gerard Escoda | Lleida Esportiu
Redacció
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:06h
El Lleida Esportiu comunica la incorporació de l’exfutbolista professional Gerard Escoda Nogués (Reus, 26/05/1972) com a Director d’Operacions del Club.

Escoda s’ha compromès amb el bloc de la Terra Ferma fins al 2024 i serà adjunt a la presidència i a l’àrea esportiva del Club, a més d’encarregar-se de la gestió i de la representació de l’entitat blava davant les institucions i les administracions i altres entitats esportives, entre d’altres tasques.

Doble etapa al Lleida a Segona Divisió

Escoda, format a les categories inferiors del CF Reus, va debutar a Segona Divisió B de la mà del Real Zaragoza B el 1992. Posteriorment, previ pas pel Club Gimnàstic de Tarragona a la mateixa categoria de bronze, el davanter català va fer el salt a Segona A defensant l’escut del Lleida entre el 1996 i el 2000.

Aquell any, va signar amb el Villarreal CF per jugar a Primera Divisió, on va romandre durant dues temporades abans de tornar a la divisió de plata amb a la UD Salamanca. El 2004 va obrir la seva segona etapa al Lleida, també a Segona Divisió A, fins que va penjar les botes dos anys després, el 2006, a la capital del Segrià.