Tàrrega obre les piscines municipals amb aforament limitat, franges horàries i cita prèvia

L'Ajuntament confia en fer una bona temporada tot i les limitacions d'accés

Redacció
22 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:43h
Imatge d'una piscina de Tàrrega
Imatge d'una piscina de Tàrrega | Aj Tàrrega
Tàrrega ha obert aquest dissabte la temporada d'estiu de les piscines municipals amb les instal·lacions adaptades i seguint mesures de seguretat com a prevenció contra la covid-19. Entre els principals canvis, s'ha limitat l'aforament al 30%, s'han establert tres franges horàries i no es pot fer ús dels vestidors, a més d'intensificar la neteja i desinfecció a tot el recinte.

També s'ha incrementat el nombre de socorristes així com del personal de recepció, que s'encarrega de prendre la temperatura a tothom que accedeix al recinte. El regidor d'esports de Tàrrega, Silveri Caro, confia en què la resposta dels usuaris serà positiva i es pugui fer una bona temporada.

Les piscines d'estiu de Tàrrega han rebut aquest dissabte al matí els primers banyistes de l'any. Han estat prop d'una desena de persones, a més dels membres del club de natació de la ciutat que hi van a entrenar.

A l'entrada al recinte, el personal pren la temperatura a tots els usuaris, els quals també s'han de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic i passar per unes estores de desinfecció de calçat. Dins les piscines, s'ha delimitat la zona de gespa en diferents seccions per assegurar que es manté la distància de seguretat de dos metres entre usuaris i s'ha habilitat circuits d'entrada i sortida. Tampoc es pot fer ús dels vestidors, taquilles, gandules i fonts d'aigua.