Lleida obrirà sis piscines municipals a mitjans del mes de juliol

Funcionaran les de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i Secà amb torns, cita prèvia i sense vestidors

Una piscina municipal de Lleida
Una piscina municipal de Lleida | Paeria Lleida
Redacció
20 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:51h
L'Ajuntament de Lleida té previst obrir aquest estiu les piscines municipals de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i del Secà de Sant Pere a partir de mitjans de juliol, complint les mesures de prevenció fixades per les autoritats sanitàries contra la covid-19, que inclouen restriccions d'aforament al 30% i cita prèvia i amb els vestidors i els bars tancats.

Hi haurà tres torns per als usuaris, amb una pausa de 30 minuts entremig per procedir a la neteja de les instal·lacions, que també es repetirà al final de la jornada. Seran d'11 a 13.30 h; de 14 a 16.30 h, i de 17 a 19.30 h. De moment, la Paeria manté el preu de l'entrada de l'any passat, que continuarà sent de 3,35 euros.

El calendari d'obertura previst, que queda condicionat qualsevol canvi que es pugui produir en els criteris sanitaris i epidemiològics. Així, les piscines municipals de la Bordeta i Pardinyes obriran del 11 de juliol al 6 de setembre, i les de Balàfia, Cappont, Secà de Pere i Magraners, ho faran del 15 de juliol al 6 de setembre

La regidoria d'Esports i Activitat Física de la Paeria està actualitzant de forma permanent els protocols sanitaris, en funció de l'evolució de la situació sanitària i la normativa que se'n deriva. A hores d'ara, la previsió és que les piscines funcionin amb un terç del seu aforament habitual, amb cita prèvia i únicament amb els serveis de socorrista, lavabos i dutxes exteriors. Els vestidors romandran tancats i els bars tampoc funcionaran. El sistema per gestionar la cita prèvia s'està acabant d'establir.

La Comissió Informativa per les polítiques de gestió del Govern Obert, Economia i Participació de l'Ajuntament de Lleida tenia previst tractar aquest divendres una proposta de modificació dels preus de les entrades de les piscines municipals, tenint en compte les limitacions que imposa encara la prevenció enfront de la covid-19, que finalment ha estat retirada de l'ordre del dia.