Eduard Ribera es capbussa en l’emoció i la incertesa humana en el seu nou llibre de microcontes

L’escriptor de Balaguer publica “El peix que volia ser home”, un recull de vuitanta històries que transiten entre l’humor i la prosa poètica tot fent un retrat de la realitat

Eduard Ribera, escriptor
Eduard Ribera, escriptor | Eduard Ribera
Redacció
13 de juny del 2020
Actualitzat a les 0:55h
L’escriptor balaguerí Eduard Ribera ha publicat un nou llibre de microcontes. “El peix que volia ser home” és un destil·lat narratiu que transita per entre l’humor i la prosa poètica a través d’una vuitantena d'històries de cada dia que reflecteixen la vida i la seva quotidianitat.

Ribera, veí de Verdú (Urgell), crea una galeria de personatges que, gairebé sense proposar-s'ho, plantegen un viatge a les emocions i a les incerteses més profundes de la condició humana i que fan anar al lector de l’enriolament a la tristesa.

Eduard Ribera (Balaguer, 1965), escriptor, músic i gestor cultural. Apassionat per la llengua i la música i especialitzat en narrativa breu, al llarg de la seva carrera ha recollit diversos premis, com el Premi de Novel·la Breu de Mollerussa o el Premi Lleida de Narrativa. Col·labora com a articulista en revistes i mitjans digitals. Des de 2005, manté el blog L'Escriptori, on publica textos d'actualitat i de ficció.

La col·lecció Narratives de L'Escriptori on s'ha publicat el llibre és una iniciativa editorial independent on Eduard Ribera publica actualment els seus treballs literaris. En aquesta mateixa col·lecció, han vist la llum els seus dos treballs anteriors ”De memòria” (2016) i “La paraula primera” (2017).

El llibre està disponible en edició rústica convencional, en format ePub i també en format Kindle.