Un diputat del Parlament dona 1.000 euros a l'entitat Dolça Revolució de Josep Pàmies

Josep Puig assegura que la donació no té relació amb la lluita contra el Covid19 però sí amb la millora de la salut amb plantes medicinals

Josep Pàmies amb una planta que diu que cura els càncer
Josep Pàmies amb una planta que diu que cura els càncer | Àlvar Llobet
Redacció
12 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:58h
Un diputat de Junts per Catalunya, Josep Puig, ha donat 1.000 euros a Dolça Revolució de Balaguer, l'entitat de l'entorn de l'ecologista i activista Josep Pàmies. Puig ha fet l'oferiment en el context de donació del 25% dels salaris dels diputats a col·lectius que lluiten contra el coronavirus.

Segons Segre, el diputat ha donat aquests diners per la tasca que l'entitat ecologista porta a terme en benefici d'una millora de la salut amb plantes i herbes medicinals, per bé que ha desvinculat la donació de la lluita contra el virus. 

Pàmies va ser el centre de la polèmica fa dues setmanes per haver organitzat una trobada amb desenes de persones amb l'objectiu de demostrar "la farsa" de la pandèmia i de la crisi sanitària. Pàmies ha rebut en els darrers anys diverses multes per part de la Generalitat per haver assegurat que algunes plantes podien curar el càncer i per cultivar marihuana amb fins terapèutics.


​​
​​
​​