VÍDEO El Conservatori de Cervera presenta «Tot anirà bé», una cançó solidària contra el virus

La peça vol transmetre un missatge d’esperança i optimisme en aquesta fase de progressiu desconfinament i pretén recaptar diners per trobar remei contra el Covid-19

Imatge d'un detall del vídeo
Imatge d'un detall del vídeo | Conservatori Cervera
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:57h


El Conservatori de Música ha estrenat la cançó "Tot anirà bé", una peça que ha estat penjada a Youtube i que vol transmetre un missatge d’esperança i optimisme en aquesta fase de progressiu desconfinament.
 
Aquesta activitat, plantejada per finalitzar l’assignatura d’improvisació musical d’enguany, ha tingut una molt bona acceptació, no només per part dels mateixos alumnes, sinó també per part d’exalumnes del centre que han tingut l’oportunitat de participar-hi.

Tots ells, sota la supervisió de Jordi Castellà, han treballat en la composició i enregistrament i amb l’ús de programes i tècniques de gravació, per tal que cadascú pogués convertir casa seva en un petit estudi.

La cançó s’adhereix al moviment #joemcorono. Totes les publicacions van acompanyades d’un enllaç per fer els donatius; així mateix, la recaptació que es pugui generar mitjançant les reproduccions serà donada íntegrament amb la mateixa finalitat.