Tàrrega estrena una aplicació per gestionar la tornada a les piscines municipals

EntradesPiscina permet fer reserves prèvies, evitar aglomeracions, control dels aforaments i reduir la distància física

Imatge promocional de l'aplicació.
Imatge promocional de l'aplicació. | Perception Technologies
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:12h
Les piscines municipals són un dels llocs amb més afluència amb l’arribada del bon temps. Aquest any, però, el coronavirus planteja la dificultat de com reobrir-les mantenint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la pandèmia.

L’empresa Perception Technologies, de les Franqueses del Vallès, acaba de crear una aplicació per ajudar en aquesta tasca. Amb l’inequívoc nom d’EntradesPiscina, aquesta companyia dedicada al desenvolupament de productes digitals ha creat un sistema que permet fer reserves prèvies, evitar aglomeracions, control estricte dels aforaments i mantenir la distància física: “És un projecte que s’adapta a cada piscina i a cada moment de la desescalada”, afirma la companyia en un comunicat. La firma confirma que els ajuntaments de Tàrrega (Urgell), Castellolí (Anoia) i La Pobla de Claramunt (Anoia) ja disposen del sistema, i confien que més ajuntaments se sumin a la llista de clients.

EntradesPiscina facilita la gestió de venda d’entrades o abonaments en línia, tot i que també permet la compra presencialment. La companyia adapta el sistema a les necessitats de cada clients: “Permet fixar l’aforament de la piscina, establir diferents franges horàries i readaptar-ho segons les necessitats”. A més, es minimitza el contacte físic, ja que la validació de les entrades i abonaments es fa amb un codi QR.

Perception Technologies explica que ja tenen experiència en el sector: l'any 2006 van crear EntràPolis, una plataforma de gestió i comunicació d’entrades i inscripcions en línia amb la que ja ajuda a més de 500 organitzadors.


​​
​​​
​​​​