La Seu Vella de Lleida reobre aquest dissabte

La ciutat de Balaguer també obre els monuments a partir d'aquest cap de setmana

La Seu Vella, el principal monument de Lleida
La Seu Vella, el principal monument de Lleida | La Paeria
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:34h
El turó de la Seu Vella obrirà al públic el proper dissabte. Després del tancament pel confinament, el conjunt monumental lleidatà reobrirà amb les mesures de seguretat que marquen els protocols. No es preveuen, de moment, visites guiades, i l'aforament màxim serà de 120 persones. 

D'altra banda, Balaguer també obrirà els seus monuments aquest cap de setmana. La paera de Turisme, Maria Pau Ortiga, recorda que s'hauran de respectar les distàncies, evitar les aglomeracions a l'accés als monuments i dur la mascareta, fins i tot si es visita la muralla, ja que, segons diu, no es pot establir un circuit d'un sol sentit.
 

Imatge matinal de Santa Maria de Balaguer Foto: Àlvar Llobet

 

Dissabte es reobriran tots els monuments i la majoria es podran visitar els caps de setmana en els horaris habituals tot i que aquests s'ampliaran a partir del 24 de juny i durant el període d'estiu. El recorregut per les muralles es podrà fer tant dissabte com diumenge de 11 a 14 h i des del 24 de juny fins al 15 de setembre també es podrà fer de dilluns a diumenge de 10 a 19h.