Un centenar de persones rebutgen a Lleida l'agressió homòfoba a una parella gai

Una de les víctimes ha agraït el suport rebut i ha reclamat que fets "vergonyosos" com aquests no es tornin a repetir

Un dels agredits, a l’esquerra, ha pres la paraula
Un dels agredits, a l’esquerra, ha pres la paraula | ACN
Redacció
09 de juny del 2020
Actualitzat a les 21:31h
Un centenar de persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça Paeria de Lleida per expressar el seu rebuig a l'agressió que va patir diumenge una parella homosexual per part de dos homes que es trobaven a la mateixa terrassa d'un bar del carrer Magdalena de la ciutat.

Els assistents han volgut visibilitzar el seu suport als dos agredits i rebutjar comportaments "lamentables" i intolerables" com els que van tenir lloc diumenge a Lleida. Una de les víctimes ha intervingut en l'acte, convocat per Colors de Ponent, per agrair el suport que estan rebent. A la vegada, ha fet una crida perquè fets "vergonyosos" com aquests no es tornin a repetir i ha animat les víctimes a denunciar-los.

Durant la concentració, representants de l'associació Colors de Ponent han llegit un manifest de rebuig a l'agressió homòfoba i amb què també han volgut traslladar el suport a les dues víctimes. També han reclamat més suport a les administracions per lluitar contra la discriminació LGBTIfòbica i impedir situacions com les que van tenir lloc diumenge a la capital del Segrià

Una de les víctimes de l'agressió ha intervingut en l'acte per denunciar uns fets que ha qualificat de "vergonyosos en ple segle XXI" i reclamar que no es tornin a repetir. Així mateix, ha agraït l'escalf i el suport que estan rebent per part de la ciutadania. També ha fet una crida perquè les víctimes de qualsevol agressió homòfoba denunciïn els fets, de la mateix manera que ha fet ell.