La Xarxa Solidaritat Lleida deixarà de funcionar a partir de dilluns

La Paeria anuncia un acte públic de reconeixement als 675 voluntaris quan les autoritats sanitàries ho permetin

Una noia ajudant un avi
Una noia ajudant un avi | Albert Alemany
Redacció
07 de juny del 2020
La Xarxa Solidaritat Lleida (XSL) deixarà d'estar operativa a partir del pròxim dilluns, 8 de juny, en avançar el procés de desconfinament i flexibilitzar-se les mesures de l'estat d'alarma que van causar la seva creació.

Així ho han indicat l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor de Joventut, Ignasi Amor, en una carta conjunta adreçada als 675 voluntaris que han col·laborat en aquest servei des que es va establir a mitjans de març. A més, també han anunciat que, quan les autoritats sanitàries ho permetin, s'organitzarà un acte públic de reconeixement a totes les persones que han format part de la XSL. 

En l'escrit, l'alcalde i el regidor agraeixen el gest solidari dels 675 veïns que es van oferir a "ajudar a altres persones en aquests moments tan difícils, fet que demostra la innegable qualitat humana de la ciutadania de Lleida".

Al mateix temps, demanen disculpes si s'ha donat el cas que durant aquest període algun voluntari no ha pogut dur a la pràctica aquesta ajuda ja que, segons han indicat, la gran quantitat de persones que es van oferir "va possibilitar tenir les demandes sempre ateses".