Ferit crític un home en un xoc frontal entre dos vehicles a Olius

L’home ha estat traslladat a l’hospital de Manresa

Imatge dels vehicles accidentats
Imatge dels vehicles accidentats | Trànsit
Redacció
06 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:18h
Un conductor va resultar ahir ferit en estat crític després de xocar frontalment amb un altre cotxe al quilòmetre 48,5 de la C-451, al terme municipal d’Olius. Els Mossos d’Esquadra van rebre el corresponent avís del sinistre a les 11.00 hores i ràpidament fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre patrulles de la policia catalana, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En aquest sentit, els efectius de Bombers van ser els encarregats d’excarcerar el conductor, que havia quedat atrapat. En un primer moment es va decidir traslladar-ho a l’Hospital de Manresa, però aquest no podia assumir-ho i es va prendre la decisió de portar-ho a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell en helicòpter.

La carretera va quedar tallada en els dos sentits des del moment de l’accident fins a les 16.00 hores, moment en que es va obrir un carril i es va donar pas alternatiu mentre es retiraven els vehicles implicats. Finalment, cap a la es 17.50 hores es normalitzava la situació a la via. Segons Trànsit, no van haver-hi retencions.