Ingressen a presó dos homes per tres robatoris amb força en dos bars i un domicili de Tàrrega

Els Mossos han detingut quatre persones relacionades amb els delictes comesos en els últims quatre mesos

Redacció
04 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:16h
Els Mossos d'Esquadra han detingut durant les últimes tres setmanes quatre homes, d'entre 18 i 21 anys, veïns de Tàrrega i nacionalitat marroquina, com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació, dos robatoris amb força en bars i un robatori amb força a l'interior de domicili.

Les detencions són el resultat del treball conjunt entre els Mossos i la Policia Local de Tàrrega desprès de diversos fets delictius ocorreguts a la població des de finals de febrer que havien generat "certa preocupació" entre els habitants del municipi, assegura el cos policial.

Dos d'ells han ingressat a presó i la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. 
El primer dels fets va passar el 27 de febrer, quan dos joves van robar violentament un home que suposadament havia contactat amb ells perquè habitualment els comprava substàncies estupefaents però en aquesta ocasió li van robar diners i dos telèfon mòbils fent ús de la violència.

Posteriorment, el 4 de març es va produir una estrebada al carrer Santa Anna. La víctima acabava de tancar el seu negoci i sortia al carrer quan un jove li va arrabassar la bossa de mà amb diners i un telèfon d'alta gama i va fugir corrent acompanyat d'un altre jove.

El 19 de maig dos joves van atracar a punta de pistola un altre noi al parc de Sant Eloi. Després d'intimidar-lo li van robar una bossa de mà i van fugir del lloc.