La Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent es farà a l'agost

El Galacticat passa de dos a quatre dies i suma un nou espai de projecció exterior a la terrassa de l'Ateneu de Tàrrega

Redacció
04 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:23h
La Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent torna aquest estiu a Tàrrega amb noves dates, dues pantalles més a l'aire lliure i amb activitats paral·leles reformulades per adaptar-se a la nova realitat de la covid-19. Tot i que el Galacticat se celebra habitualment al juny (l'any passat va ser del 7 al 9 de juny), enguany l'organització ha decidit traslladar-lo finals d'estiu i doblar els dies de projeccions, del 21 al 25 d'agost. Els espais també es multiplicaran.

En edicions anterior els epicentres de les projeccions eren el cinema Majèstic i l'avinguda Catalunya, amb una pantalla cadascun. Enguany hi haurà més cinema al carrer ja que s'hi afegeix una altra pantalla a l'avinguda Catalunya i una de nova a la terrassa de l'Ateneu. 

El Galacticat es trasllada enguany a l'agost amb més cinema al carrer i més dies de projeccions per garantir la distància de seguretat arran de la pandèmia. La Mostra comptarà amb tres pantalles exteriors, 2 a l'avinguda Catalunya i 1 a la terrassa de l'Ateneu, i una altra d'interior, al cinema Majèstic. 

La VII edició del Galacticat programarà 30 pel·lícules i 120 curtmetratges i estarà dedicada a l'escriptor nord-americà, Stephen King, en l'any que se celebra el 30è aniversari de 'Misery' i el 40è de 'El Resplandor' dos clàssics del cinema de terror.