Accident

El missatge d'agraïment del regidor Sergio González després de la mort de la seva filla

L'edil ha penjat un missatge a les xarxes socials

per Redacció , 2 de juny de 2020 a les 19:03 |
El regidor d'Esports de Lleida, Sergio González, ha publicat aquest dimarts a la tarda un missatge d'agraïment per les mostres de condol rebudes després de la mort de la seva filla en accident de trànsit el passat diumenge.

L'edil fa referència al gran dolor que ha provocat la pèrdua de la jove, i ha mostrat l'esperança de superar aquesta desgràcia amb el pas del temps.


 
Les xarxes socials es van omplir de missatges de condol cap a Sergio González Arroyo, edil des del juny del 2019 després d'anar a les llistes de Junts per Lleida als comicis municipals de fa un any.


Els regidors del consistori i diverses entitats esportives i polítiques han enviat missatges d'ànim i d'escalf al regidor i la seva família.

Aquest migdia he traslladat un missatge de condol a en Sergi Gonzalez, regidor de @paerialleida pel traspàs de la seva filla. No hi ha paraules per aquestes situacions. 🌹

— Fèlix Larrosa (@flarrosa) May 31, 2020 <blockquote class="twitter-tweet

No trobo paraules de consol en un moment com aquest. Només puc transmetre el meu suport al Sergio @arroyogonzalez_, a la seva família i als companys de govern de @juntsxcatpaeria. https://t.co/eX76pd3REA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Jaume Rutllant (@jrutllant) May 31, 2020

 

Participació