Salut no registra cap nou contagi a les comarques de Ponent deu dies després de detectar-se el brot

El territori suma 235 víctimes mortals i 2.966 casos detectats | També hi ha 1.182 altes des de l'inici de la crisi sanitària

Una ambulància
Una ambulància | Adrià Costa
02 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:29h
En les darreres hores no ha mort cap persona per coronavirus a la demarcació de Lleida ni tampoc no s'ha contagiat ningú. És el que s'extreu de les dades fetes públiques per la conselleria, però aquest fet no significa que no se n'hagin produït.

En resposta a aquest diari, des del departament s'apunta a que les dades tenen relació amb la informació de les últimes hores i que, per tant, és possible que hi hagin nous infectats que encara no s'hagin entrat en el registre oficial diari. En aquest sentit, en el cas d'haver-se donat nous casos, serien notificats en el proper informe. Aquestes xifres arriben deu dies després de detectar-se un brot que ha frenat la desescalada a Ponent. 

La xifra de víctimes mortals registrada fins ara a les comarques lleidatanes és de 235, 205 a Ponent i 30 al Pirineu. D'aquesta xifra, 203 havia contret el virus i la resta no s'ha pogut certificar amb seguretat. 

EL nombre total d'afectats sigui de 2.966 casos des de l'inici de la crisi, 2.561 a Lleida i 405 al Pirineu. La regió sanitària de Ponent manté l'interrogant sobre el pas a la segona fase.

Pel que fa al nombre d'altes, a la demarcació n'hi ha 1.182.