El Col·legi de Metges de Lleida vol que se sancioni als organitzadors de la trobada de Balaguer

Asseguren que aquest tipus de reunions posen en risc la salut comunitària i la recuperació econòmica de la societat

Imatge de la trobada a Balaguer
Imatge de la trobada a Balaguer | Josep Pàmies
Redacció
01 de juny del 2020
Actualitzat el 02 de juny a les 9:33h
El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) ha demanat a les autoritats pertinents que posin límit i sancionin actes com el que ha convocat aquest cap de setmana l'associació Dolça Revolució amb un centenar de persones a Balaguer sense les mesures de seguretat que dicten els protocols per evitar la propagació de la covid-19.

El COMLL apunta directament a l'activista Josep Pàmies com a impulsor de l'acte i lamenten i deploren l'actitud dels assistents perquè es van obviar les normes establertes en l'estat d'alarma amb el contacte físic entre persones, l'absència de mascaretes i l'absència de distància social, entre d'altres.

Creuen que aquestes reunions posen en risc la salut comunitària i la recuperació econòmica de la societat. L'entitat també lamenta "l'aparença amenaçadora" amb què ho han notificat a les xarxes socials.

Per la seva banda, Pàmies ha defensat la trobada com un "acte de desobediència" per demostrar que els mitjans i els governs "enganyen" amb la pandèmia de la covid-19. Així mateix, ha afegit que el virus es pot curar amb pocs dies fent us de l'MMS i plantes medicinals i ha acusat a la indústria farmacèutica de no permetre que es duguin a terme investigacions científiques sobre aquests mètodes naturals.