Keita Baldé: «Ningú mereix la indiferència que pateixen els temporers»

El futbolista català del Mònaco assegura que una norantena de treballadors del camp tindran allotjament i menjar en les properes hores

Keita Baldé, futbolista del Mònaco
Keita Baldé, futbolista del Mònaco | @KeitaBalde
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:59h
El futbolista català de l'AS Mònaco, Keita Baldé, ha lamentat aquest dilluns la "indiferència" que pateixen els temporers a la ciutat de Lleida, i ha apuntat que "ningú mereix patir aquestes dificultats".

En un missatge en directe a Instagram, Baldé ha anunciat que una norantena de treballadors del camp tindran accés a un habitatge en les properes així com també a menjar, que serà pagat per ell mateix; "No busco notorietat, sinó ajudar amb la mà al cor", ha dit el futbolista, que s'ha mostrat disposat a pagar els lloguers "per avançat" i així ho requereixen els propietaris dels pisos.

Baldé ha instat a acabar amb les lluites entre persones de diferent origen, i ha recordat també la seva vida a Arbúcies, Sant Celoni i Barcelona abans de marxar a l'estranger a jugar a futbol. El jove futbolista ha admès que volia fer aquesta acció benèfica des de l'anonimat, però la repercussió mediàtica del cas l'han dut a donar explicacions públiques. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unión solidaridad paz amor positivismo lucha trabajo esfuerzo comprensión ayuda

A post shared by Keita Balde (@keitabaldeofficial) on