Torna l'activitat al Big Ben

Golmés inaugura l'únic auto cinema de Catalunya i retorna l'oci al pàrquing de l'antiga discoteca

Redacció
31 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:27h
L'aparcament on s'ha celebrat la primera sessió d'auto cine a Golmés
L'aparcament on s'ha celebrat la primera sessió d'auto cine a Golmés | ACN
El municipi de Golmés (Pla d'Urgell) ha acollit aquest dissabte a la nit la seva primera sessió d'auto cinema, l'únic que hi ha a Catalunya. Amb aquest iniciativa, l'oci ha tornat al pàrquing de la ja desapareguda discoteca Big Ben, que durant 39 anys va convertir la comarca en un punt de referència de la festa nocturna.

La iniciativa, organitzada pel restaurant Resquitx, l'ajuntament de Golmés i Circuit Urgellenc, ha reunit 190 espectadors en un centenar de vehicles que han visionat la pel·lícula "Joker" a través d'una pantalla inflable de deu metres d'amplada, mentre el so s'ha retransmès a través de la ràdio dels cotxes. La iniciativa s'allargarà tots els divendres i dissabtes del mes de juny.

L’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, ha explicat que es tracta "d'una iniciativa temporal i excepcional”, que neix amb la voluntat de dinamitzar l’oci al Pla d’Urgell i ajudar els centres sanitaris de la comarca en plena pandèmia, als quals es destina el 20% de les entrades, que costen 5 € per persona.

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta amb l'acollida de la iniciativa. “Volem agrair a tothom que ha vingut però també a tothom que no ha vingut per haver respectat totes les mesures de seguretat, ja que només es pot accedir al recinte amb l'entrada comprada prèviament online" ha explicat Pere Aumedes, del Circuit Urgellenc.

En aquest sentit, tots els vehicles han guardat una distància de des metres i mig entre ells, i l'accés al recinte s'ha fet de forma esglaonada. Així mateix, els organitzadors han pres la temperatura a tots els participants, els quals també han hagut de fer ús de la mascareta.